top of page
Elixer - Rood.png

In LolaBuitenpost beheert Elixer een grote en kleine zaal. Daar maken wij zelf gebruik van, maar de ruimtes zijn ook te huur voor jou. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een vergaderruimte, een feestje wilt geven of een exclusief diner wil organiseren. Daarnaast hebben we buiten een tunnelkas die te gebruiken is voor buitenfeestjes, workshops en meer. 

Wil jij een workshop volgen of er zelf een organiseren? Bekijk hieronder een overzicht van onze standaard workshops.

 

Ben je op zoek naar een vergaderruimte of een danszaal? Neem contact met ons op middels het contactformulier. Onder aan deze pagina tref je een impressie van onze ruimtes aan.

 

Naast het beschikbaar stellen van de ruimte, kunnen we je ook voorzien van hapjes, een verrassingsdiner of een lekkere lunch met bijpassende drankjes. Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om te lunchen, borrelen, dineren of vergaderen op basis van een vaste prijsafspraak of open bar met nacalculatie. Onze arrangementen staan hieronder. 

_MWF5884.jpg
ONZE ARRANGEMENTEN

BORREL - € 15.00 p.p.

1 welcome drink (with or without alcohol) p.p.

2 drinks (wine, beer or soft drinks) p.p.

6 snacks p.p.

ONZE WORKSHOPS

KOOK WORKSHOPS

Bijlmerse wildpluk pesto maken - €175 per 10 

Ga met ons op pad om wilde kruiden te plukken voor een echte Bijlmerse pesto. Na de wandeling maken we samen de pesto klaar en gaan we deze proeven.

Kookworkshop onder begeleiding van onze chefs - vanaf €350,- per 10

Onze chefs bereiden alles zelf en dat kunnen ze jou ook leren. Leer fermenteren, roken, bakken of klassiek Bourgondisch koken. Wil je weten hoe je van Kop-tot-Staart werkt of ultiem restjes verwerkt? Deel je wensen en we maken een workshop op maat.

TUINDERS WORKSHOPS

Zaaiplan maken of moestuinieren op 1 m2 - vanaf €350 per 10 

Onze tuincoordinator heeft de groenste vingers van Zuid Oost. Wil je leren hoe je een zaaiplan maakt? Of wil je weten hoe je jaarrond kan oogsten op 1m2? Volg dan een groene workshop bij ons.

KINDER WORKSHOPS EN LESSEN

Kinderworkshop - vanaf €175,- per 10

Wij hebben voor kinderen diverse workshops en lessen op vlak van koken, tuinieren of knutselen. Leer een insectenhotel bouwen, zaadbommen maken, taart bakken of ga op safari naar de wilde dieren van de Egeldonk. 

EEN IMPRESSIE VAN ONZE RUIMTES
bottom of page