top of page
Elixer - Rood.png

Naast het restaurant beschikt Elixer ook over een modulaire zaal. Daar maken wij zelf gebruik van, maar de ruimtes zijn ook te huur voor jou. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een vergaderruimte, een feestje wilt geven of een exclusief diner wil organiseren. Daarnaast hebben we buitenruimte die te gebruiken is voor buitenfeestjes, workshops en meer. 

Wil jij een workshop volgen of er zelf een organiseren? Bekijk hieronder een overzicht van onze standaard workshops.

 

Ben je op zoek naar een vergaderruimte of een danszaal? Neem contact met ons op middels het contactformulier. Onder aan deze pagina tref je een impressie van onze ruimtes aan.

 

We kunnen je ook voorzien van hapjes, een verrassingsdiner of een lekkere lunch met bijpassende drankjes. Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om te lunchen, borrelen, dineren of vergaderen op basis van een prijsafspraak of open bar met nacalculatie. Onze arrangementen staan hieronder. 

PHOTO-2023-11-24-12-56-38 2.jpg
LUNCH

BORREL - € 15.00 p.p.

1 welcome drink (with or without alcohol) p.p.

2 drinks (wine, beer or soft drinks) p.p.

6 snacks p.p.

BORRELEN

DRANKJES

Op rekening

Je kunt ervoor kiezen om te komen borrelen en de rekening achteraf te betalen. Het is mogelijk om af te spreken of je een beperkt of volledig aanbod van onze dranken wil. Heb je een budget? Geef het aan, dan geven wij een seintje als dat is bereikt.

Munten

Binnen Elixer hanteren wij Elixer-munten. Een muntje is €3.60 waard en in te leveren voor frisdrank, pils en huiswijn. Je kunt zelf bepalen hoeveel munten je wil afnemen. 

Munten behouden altijd hun waarde en kunnen indien gewenst weer worden ingeruild, maar ook voor een later moment worden bewaard.

HAPJES

Voor groepen hebben we borrelhapjes vanaf €1,25 per stuk. In overleg zorgen wij voor een voldoende gevarieerd aanbod: koud en warm, vegetarisch, veganistisch, vlees en vis. 

DINER

Verrassingsdiner

Wil je het je gezelschap makkelijk maken, dan vinden wij het leuk om jullie te verrassen met een drie-, vier- of vijfgangenmenu. We houden uiteraard rekening met dieetwensen en allergieën.

Drie gangen €42.50 p.p.

Vier gangen €46.50 p.p.

Vijfgangen €50.00 p.p.

Buffet

We hebben twee soorten buffetten die in de basis vegetarisch zijn. Elk van de buffetten is naar wens uit te breiden met een of meerdere vlees of vis gerechten.

Basis - €22.50 p.p.

2 salades, 2 vegetarische hoofdgerechten, brood en sauzen

Uitgebreid - €29.50 p.p.

2 salades, 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten, brood en sauzen

Vlees- en visuitbreidingen

1 vis- of vleessupplement + €4.50 p.p.

2 vis- of vleessupplementen + 6.50 p.p.

WORKSHOPS

KOOKWORKSHOPS

Kookworkshop onder begeleiding van onze chefs - vanaf €350,- per 10

Onze chefs bereiden alles zelf en dat kunnen ze jou ook leren. Leer fermenteren, roken, bakken of klassiek Bourgondisch koken. Wil je weten hoe je van Kop-tot-Staart werkt of ultiem restjes verwerkt? Deel je wensen en we maken een workshop op maat.

TUINDERSWORKSHOPS

Bijvoorbeeld: Zaaiplan maken - vanaf €350 per 10 

Onze tuincoordinator heeft super groene vingers. Wil je leren hoe je een zaaiplan maakt? Of wil je weten hoe je jaarrond kan oogsten? Volg dan een groene workshop bij ons.

KINDERWORKSHOPS EN LESSEN

Kinderworkshop - vanaf €175,- per 10

Wij hebben voor kinderen diverse workshops en lessen op vlak van koken, tuinieren of knutselen. Leer een insectenhotel bouwen, zaadbommen maken, taart bakken of ga op safari naar wilde dieren en planten in de stad. 

EEN IMPRESSIE VAN ONZE RUIMTES
bottom of page