4.png

In deze onzekere tijden, waarin we van de regering als net te oude starter weinig steun krijgen, lanceren wij wederom een Elixer cadeaubon; het meest circulaire cadeau uit de Bijlmer. Dat zowel jou als ons het perspectief biedt op een mooi groen en zonnig terras.

 

De cadeaubon werkt als omgekeerde pof; je kunt het tegoed gebruiken om boodschappen mee te doen in onze quarantaine kookwinkel, om een heerlijk 3-gangen menu voor thuis mee te bestellen of liever nog (wanneer het eindelijk weer is toegestaan) te komen genieten op ons terras of in ons kleurrijke restaurant. Normaal gezien reserveren wij nooit plekken op ons terras maar werken wij met een 'wie het eerste komt, wie het eerste maalt systeem'. met deze cadeaubon echter is het voor één keertje toegestaan om wel een tafeltje in de zon te reserveren op voorhand.

 

Door het kopen van onze Cadeaubon kunnen wij alvast doorgaan met circulair koken en sociaal ondernemen.

 

Bestellen van Elixers cadeaubon kan door het bedrag over te maken op: NL47ABNA0840969732 t.n.v. Restaurant Elixer en onder vermelding van je email-adres. We verkopen een kleine bon van €50 of een grotere van €100 (combineren is mogelijk).

 

We verzenden op je email-adres je bon en verdere instructies.

 

+ Bestel je het menu van het tegoed? Dieetwensen kunnen dan worden doorgegeven bij de bestelling of reservering.